11 Mayıs 2016 Çarşamba

Fırında Kremalı Mantarlı Tavuk




Bugün leziz mi leziz bir tarifimiz var :). Yapımı oldukça kolay :).

Malzemeler:
500 gr. tavuk göğsü
500 gr. mantar
1 kutu krema
1 kase rendelenmiş kaşar
Kimyon, tuz, karabiber

Yapılışı:
Tavuk göğsünü küp küp doğruyoruz, bir tencereye alıp biraz su ekleyip buhara bırakıyoruz. Mantarları da soyup doğrayıp aynı tencereye atıyoruz. 5- 10 dakika çevirip baharatları ve tuzu ekliyoruz. Bir borcama alıyoruz. Üzerine bir kutu kremayı döküyoruz 45 dakika pişirip sonra üzerine kaşarı koyup 10 dakika daha pişiriyoruz :).

Afiyet olsun...

Sevgiler,
Hatice,
Yağız Mirza'nın Annesi

Dilerseniz Paylaşabilirsiniz